top of page
slika 1.jpg

Živimo v dobi, ko je informacij na pretek. In če bi vzrok za "zakaj mi nikakor ne uspe doseči mojih ciljev" dejansko tičal v pomanjkanju informacij, bi svoje cilje že zdavnaj dosegla.

Kaj je potem tisto, zaradi česar nikakor ne uspeš začeti in potem konsistentno vztrajati, ko vsakič znova stopiš na pot "zdravega življenja"?

Ali ti je poznano kaj od naštetega?

 • Si kdaj (ali večkrat) že kupila trening program ali katerega od "30 dnevnih izzivov prehrane in treningov", ki pa se jih nisi uspela držati?

 • Se ti zdi, da si ujeta v ciklu "prepovedanih in dovoljenih" vrst hrane?

 • Se ne počutiš dobro v svojem telesu, pa se ti zdi, da je edini odgovor na to, da spremeniš svoje telo?

 • Se ti zdi, da si konstantno na dietah, ker misliš, da bodo izboljšale tvojo samopodobo in samozavest?

 • Ali treninge dojemaš le kot orodje za nadzorovanje svojega telesa in kot sredstvo "kurjenja kalorij"?

 • Se težko lotiš česarkoli, ker se ti zdi, da imaš le dve nastavitvi - "vse ali pa čisto nič" - in če si v obdobju, ko imaš obveznosti, preprosto nimaš časa, da bi življenje podredila striktnemu režimu prehrane in treningov, pa si tega niti ne želiš?

DSC06522.jpg

ali se zavedaš, da ponavljanje enakih vzorcev ne bo prineslo drugačnih rezultatov?

IMG_9208.HEIC

si pripravljena na nov pristop in želiš:

 • Končno poskrbeti zase tako kot si zaslužiš?

 • Poiskati način, ki ti bo omogočil, da sta uravnotežena prehrana in fizična aktivnost del tvojega življenja, obenem pa ne postaneta tvoja edina identiteta in hobi?

 • Sebi in svojemu telesu izkazati spoštovanje, ki si ga zaslužita, tako da poskrbiš za svoje psihofizično zdravje, pri čemer pa ne žrtvuješ zdravega odnosa do svojega telesa, sebe, hrane in treningov?

 • Zgraditi fizično moč in mentalno odpornost, da boš lahko kljubovala vsem življenjskim izzivom?

Delam ravno s takšnimi posameznicami, kot si ti.

Delam z ženskami, ki:

 • Se zavedajo, da so vredne nečesa več in si zato tudi želijo vase vložiti več, obenem pa so pripravljene sprejeti odgovornost za svojo dobrobit.

 • Si želijo odkriti moč in samozavest, ki ju s sabo prineseta kvalitetno sestavljen program treningov in uravnotežena prehrana ob sočasnem delu na spreminjanju miselnih procesov in navad.

 • Si želijo naučiti pravilne, učinkovite in varne izvedbe vaj in trenirati na način, ki spoštuje njihovo energijo, čas, zdravje in cilje.

 • Se zavedajo pomena skrbi zase in si zato želijo celostne obravnave, ki sega onkraj zgolj generičnega "želim si boljše izgledati, zato delajva na moji postavi, tako da mi predpišeš jedilnik in treninge".

 • Si svojega življenja ne želijo podrediti treningom in hrani, obenem pa razumejo, da je za dolgoročno zdravje, dobro počutje in kvaliteto življenja potrebno poiskati vzdržen način, na katerega lahko postaneta del njihovega življenja.

 • So se ali pa se še borijo s pritiski in mislimi, kot so: "Če si želim biti uspešna in ljubljena, bi morala izgledati boljše. Če si želim dobro počutiti v svojem telesu in natopati s samozavestjo, bi morala izgledati boljše".

 • Si želijo samozavestno in podkrepljene s kredibilnimi informacijami sprejemati odločitve povezane z njihovim zdravjem in počutjem.

Kdaj pa moje storitve ne bodo primerne zate?

Brez težav ti priznam, da nisem usposobljena za pomoč vsaki posameznici. Če bom v začetni fazi najine komunikacije ugotovila, da se razhajava v ključnih vrednotah, zaradi česar najino sodelovanje ne bi bilo tako produktivno, kot bi lahko bilo ali da tvoj primer presega moje kompetence, te bom usmerila drugam.

 

S kakšnim tipom strank v tem trenutku ne sodelujem?
 • Z osebami z diagnosticiranimi motnjami hranjenja ali s sumom na motnje hranjenja,

 • z osebami, ki si želijo samo prehranski načrt po principu "samo povej mi, kaj in koliko naj jem",

 • z osebami, ki iščejo "diagnozo ali zdravilo" za medicinska stanja, ki zahtevajo zdravniško obravnavo,

 • z osebami, ki (še) niso pripravljene vložiti svoje energije in časa in aktivno sodelovati v procesu coachinga. Proces ti namreč lahko karseda olajšam in ga prilagodim tvoji edinstveni situaciji, a to ne pomeni, da ne bo zahteval določene mere neudobja, sprejemanja kompromisov in da bo vedno lahek.

Kaj ti ponujam?

Omogočam ti sodelovanje v živo ali online, glede na storitev, tvoje preference, želje in potrebe.

1

OSEBNO TRENERSTVO

V živo 1-1 ali v paru (v prostorih Clever fit, Novo mesto) ali online.

Pripravim ti tvojim ciljem in potrebam prilagojen program treningov. Pri osebnem trenerstvu skrbim za varno in učinkovito izvedbo vaj, pri online trenerstvu pa to doseževa z rednim pošiljanjem posnetkov izvedbe vaj.

Do svojega programa dostopaš preko mobilne aplikacije, preko katere sem ti na voljo za vprašanja in pojasnila, s katero spremljava tvoj napredek in ki vsebuje tudi posnetek vsake vaje.

2

INDIVIDUALIZIRANI
TRENINGI V SKUPINI

V sodelovanju z in po sistemu Evolucije, ki predstavlja učinkovit hibrid med osebnim trenerstvom in skupinskimi treningi.

Treningi potekajo v prostorih Clever fit, Novo mesto.

Preko mobilne aplikacije prejmeš svoj program treningov, ki je opremljen tudi z navodili in posnetki vseh vaj. Treniraš lahko samostojno ali pa se po želji udeležiš razpisanih terminov, na katerih sem prisotna jaz, kjer skrbim za pravilno izvedbo in sem na voljo za vprašanja.

3

PREHRANSKO SVETOVANJE IN COACHING

Poleg tebi prilagojenega programa treningov in priprave prehranske strategije, ti na coachingu stojim ob strani tudi s tedensko podporo 1-1 kar zagotavlja najbolj celostno podporo.

 

To pomeni, da širiva tvoje znanje, kjer je to potrebno, sproti rešujeva vse dileme in stiske, ki se pojavljajo na poti do tvojih ciljev in proces po potrebi prilagajava tvoji individualni situaciji.

Spodaj si lahko prebereš malce več o vsaki od navedenih storitev.

Če si želiš sodelovati z mano, izpolni obrazec s klikom na enega od spodnjih gumbov za kontakt. V najkrajšem času te bom nato kontaktirala, da ugotoviva ali sem pravi naslov zate.

 

Če nisi prepričana kaj točno potrebuješ ali pa imaš še kakršnokoli vprašanje glede mojih storitev, me kontaktiraj in pomagala ti bom pri izbiri zate najprimernejšega paketa in ti odgovorila na vsa morebitna vprašanja.

Osebno
trenerstvo in trening programi
v živo ali online

Je zate primerno osebno trenerstvo?

 • Si popolna začetnica v svetu treniranja in si želiš podpore nekoga z izkušnjami, ki te bo varno in učinkovito vodil čez proces treniranja ter te naučil osnov in pravilne tehnike izvedbe vaj?

 • Ali pa imaš že nekaj izkušenj s treniranjem in si želiš ubrati bolj fleksibilen pristop, pri tem pa vseeno potrebuješ nekaj vodstva in nadzora? Morda bo zate primerno kombiniranje trenerskih ur v živo, z online programom.

Potrebuješ le program treningov? 

 • Imaš že izkušnje s samostojnim treniranjem, obvladaš pravilno izvedbo vaj in si želiš le to, da bi nekdo drug poskrbel za program, ki bo prilagojen tvojim ciljem, potrebam in omejitvam?

 • Ne potrebuješ nobene dodatne podpore in usmeritev pri spreminjanju navad, miselnih procesov in vedenjskih vzorcev, saj so treningi in uravnotežena prehrana že del tvojega vsakdana?

Kakšen je moj pristop k trenerstvu?

Programe sestavljam glede na cilje in potrebe vsake stranke, po preverjenih principih in metodah, ki so plod mojih teoretičnih znanj in več letnih praktičnih izkušenj iz dela na tem področju.

 

Do svojega programa in navodil dostopaš preko aplikacije, ki je opremljena tudi s posnetkom in opisom vseh vaj in ti omogoča spremljanje napredka ter komunikacijo z mano.

Najino sodelovanje lahko poteka v živo, online ali v kombinaciji obeh pristopov.

SO ZATE PRIMERNI INDIVIDUALIZIRANI TRENINGI V SKUPINI?

Ta storitev predstavlja učinkovit hibrid med osebnim trenerstvom 1-1 in samostojnim treniranjem in je primerna, ko že osvojiš osnove (začetnikom svetujem predhodni zakup osnovnega paketa ur osebnega trenerstva).

Vsak vadeči prejme svojim sposobnostim in ciljem prilagojen program, ki je opremljen z videoposnetki in opisi, do njega pa dostopa preko mobilne aplikacije. Treninge po želji izvaja samostojno in/ali v času, ko so razpisani skupinski termini, ki pa se izvajajo v prostorih Cleverfit Novo mesto (vadeči krije tudi stroške fitnes karte po izbiri).

Na terminih sem na voljo za pomoč pri programu, preverjanje in popravljanje izvedbe in potrebne prilagoditve programa, za komunikacijo izven terminov pa ostajava na vezi preko zasebnega pogovornega okna v aplikaciji.

Treningi v skupini, po
svojem programu

Coaching

celostna obravnava z največjo stopnjo podpore

Je zate primeren coaching?

 • Si že kdaj kupila kakšen program (treningov in/ali prehrane), pa se ga nikakor nisi uspela držati?

 • Si že poskušala spremeniti svoje prehranjevalne navade ali redno začeti trenirati, pa nisi zdržala dlje kot kakšen mesec?

 • Si želiš več uporabnega znanja na področju prehrane? Morda pa že imaš nekaj teoretičnega znanja in potrebuješ pomoč le pri aplikaciji informacij v prakso, na tvoj konkretni primer?

 • Opažaš, da se ne počutiš dobro v svojem telesu? Da nimaš najboljšega odnosa s svojim telesom, hrano in treningi? Meniš, da te videz tvojega telesa ovira pri stvareh, ki si jih želiš početi? Si želiš, da tvoje dobro počutje ne bi bilo odvisno od tega kako izgledaš? Ali hrana in/ali treningi zavzemajo velik del tvoje mentalne kapacitete?

Takšne in podobne stiske rešujemo v procesu coachinga, ki zajema program treningov in prehransko svetovanje, s tedenskimi check-ini.

Kaj sploh je coaching?

Coaching je pristop, kjer se dogaja tista prava čarovnija in kjer se ustvarjajo dolgoročne spremembe, ki zagotavljajo doseganje in ohranjanje rezultatov.

Predstavlja manjkajoči člen med golimi informacijami in med njihovo aplikacijo v prakso, na tvoj primer. V večini primerov informacije kot take niso problem (točno vemo kaj je potrebno narediti) ampak je problem njihovo inkorporiranje v naše življenje in potem izvedba v praksi - kako se nečesa lotiti, da bo dolgoročno vzdržno, kar bo omogočalo, da ohranimo rezultate.

 

Proces coachinga vodijo in usmerjajo tvoji cilji in vrednote, jaz pa poskrbim za varno in učinkovito krmarjenje na poti do tja, na način, ki spoštuje tvoje psihično in fizično zdravje in ju vedno postavlja v ospredje najinega sodelovanja.

V procesu coachinga:

 • poskrbim da razumeš "kaj in zakaj" nekaj delava in kako te bo to pripeljalo korak bližje tvojim ciljem,

 • pomagam ti poiskati način prehranjevanja, ki bo ustrezal tvojemu življenjskemu slogu in se skladal s tvojimi vrednotami, obenem pa bo podpiral tvoje potrebe, cilje in v prvi vrsti zdravje,

 • nudim ti vso potrebno podporo in usmeritve pri prenosu informacij v tvoje življenje, kar zajema delo na spreminjanju tvojih navad in miselnih procesov, ki ti ne služijo ter pri postavljanju mehanizmov, s katerimi boš živela življenje, kot si ga zaslužiš,

 • sproti kot se pojavljajo, rešujeva ovire in prilagajava proces, da bo pot do cilja karseda prijetna in učinkovita.

Na voljo sem ti, ko potrebuješ zagotovilo, da si na pravi poti in potrditev da daješ vse od sebe ter takrat, ko potrebuješ malce "brce v rit", opomnik na tvoj"zakaj" in spodbudo, da izpelješ tisto, za kar veš da je morda v trenutku težko, pa si boš v bližnji in daljni prihodnosti hvaležna.

Moj pristop temelji na vključevanju, ne izključevanju ter na razvijanju in spodbujanju nevtralnega odnosa do vseh vrst hrane. Menim, da ima hrana v naših življenjih veliko večjo vlogo kot zgolj "hrana je gorivo" in da ima lahko zato vsako živilo v katerem uživaš mesto v tvojem življenju, če si to želiš.

 

Omogočam coaching pakete po tvojih željah in glede na tvoje potrebe.

bottom of page